Monday, September 3, 2012

Assalamualaikum,,
Salam syang buat smue tman2 yg sudi2 sngah kat lman blog diela yg tak sberapa ni..huhuuu.. >,<
Lame sunguh diela tak update blog diela ni kan....skali singah,,b'sawang sunguh...heeee...rsenyer last diela update blan Februari yg lpas,,lme kan..maklum lahh xde ksempatan...lgi pon nk update blog ni kne der mood btol2..brulah per yg nk d'update kan tuh t'isi....

Mcam skang ni,,huhuuu...kijer tgh ade tpi mood tok update datang plak...so kne larr spend tyme skit...tman2 yg kt luar sne ue jgn ikot cre diela ni taw,,tak elok...bak kate org "curi tulang" tyme kije... =D

Actually diela dah abez study pon blan Mei yg lpas,,skejap kan mse b'lalu kn...dan skang alhamdulillah skang diela dh b'kije dlam sektor awam,,kat Majlis Daerah Segamat sbagai Pen. Peg Undang2....alhamdulillah rzki smpai awl..tak smpai sbulan diela apply job ni phak MDS dh pngil intrview..slesai jerk interview smingu lpas tuh MDS call soh dtang...dalam aty ni t'tanyer2 jgak knape....????huhuuu..dub dab dub dab....ble smpai jerk kat sne rpe2 nyer dpat offer letter tok jwatan yg diela pohon tuh...ya Allah,,hnya Tuhan jerk taw psaan diela tyme ue,,tak t'gambar....tak t'kate..huhuu...bersyukur sgt2... =)

Hurmmmm,,,sbnar nyer mcm2 lgi nih nk kongsi tpi kne hold dlu...sbb mmbe dah call ajk g open house...huhuuu....tata smue....Wasalam.... =D

No comments:

Post a Comment